Zabierzemy 10 dzieci na koncert Kelly Family

Z okazji 10-lecia Fundacji Faktu „Serce dla Dzieci” chcemy podarować naszym podopiecznym jeszcze więcej radości.

W przyszłym roku charytatywna Fundacja Faktu będzie obchodzić 10. urodziny. Będzie co świętować! Już dziś ogłaszamy, że z tej okazji zabierzemy 10 spośród naszych podopiecznych na wspaniały, rodzinny koncert zespołu Kelly Family. Dzieci razem z opiekunami będą się bawić w Krakowie w Tauron Arenie w Walentynki 14 lutego.

Artyści z Kelly Family bardzo cieszą się na to wydarzenie, tym bardziej, ze zagrają u ans tylko raz.

- To nasz jedyny koncert w Polsce na tej trasie. Zagramy wszystkie hity z 40 lat kariery, te, które nasi fani kochają najbardziej. Będzie świetna zabawa, przygotowaliśmy wiele niespodzianek – powiedział nam Angelo Kelly, najmłodszy z rodzeństwa a jego starsza siostra Patricia Kelly mówiła, że niezwykle ceni polską publiczność: - Jesteście niesamowici, na koncertach dajecie nam tyle energii! Śpiewacie, tańczycie, płaczecie, jesteście jak wulkan emocji!

- Na co dzień pomagamy w leczeniu i rehabilitacji chorych dzieci, jesteśmy z nimi w trudnych chwilach. Z okazji 10-lecia Fundacji Faktu postanowiliśmy podarować dzieciakom jeszcze więcej radości. Jesteśmy przekonani, że koncert Kelly Family, z uwagi na swój rodzinny i ciepły charakter, będzie właśnie takim wydarzeniem. Dzieci z pewnością zapamiętają je na długo – mówi Joanna Szczypek, wiceprezes Fundacji Faktu, organizacji, która od 2010 roku zebrała ponad 5 milionów złotych i zamieniła je na realną pomoc dla 1750 dzieci.