Wyrusz razem z Kulczyk Foundation na #MisjaFerie

Akcja, która pomoże dzieciom i rodzicom kreatywnie spędzić te najdłuższe i najtrudniejsze ferie zimowe.

Dla dzieci i rodziców, którzy zastanawiają się, jak przetrwać wyjątkowo długą, zimową przerwę w nauce, Kulczyk Foundation organizuje akcję #MisjaFerie. To propozycja, która pozwoli spędzić ten trudny, pełen ograniczeń czas w sposób aktywny i twórczy. Uczestnicząc w niej zarówno dzieci, jak i ich rodzice będą mogli dowiedzieć się wiele o sobie nawzajem i trochę „oswoić” pandemiczną codzienność. A wszystko w formie zabawy lub interesującej lektury. Aż do 17 stycznia codziennie o 9 rano na stronie Kulczyk Foundation i jej profilach znajdzie się hasło na kolejny dzień oraz inspiracje do rozwijających aktywności dla całej rodziny. Wśród dotychczas opublikowanych zagadnień znalazły się m.in. Pozwólcie sobie na okazywanie emocji, czy Pozwólcie sobie na… ciekawość. O 20 wieczorem warto zajrzeć tam aby znaleźć świeżo publikowane artykuły na tematy rodzicielskie.

Więcej informacji na stronie  Kulczyk Foundation.