Spraw radość swojemu dziecku i zostań Dobroczyńcą

Weź ze sobą na wakacje „Kolorowanki radosnego przedszkolaka” od Fundacji Faktu. Dwie książeczki są już dostępne w kioskach i salonikach prasowych. Zysk przekażemy na opłacenie rehabilitacji chorych dzieci.

Fundacja Faktu przygotowała specjalną - wakacyjną i radosną - formę niesienia pomocy swoim podopiecznym. W kioskach i salonikach prasowych są już dostępne dwie części „Kolorowanek radosnego przedszkolaka". Te charytatywne książeczki będą doskonałą rozrywką dla najmłodszych w letnie dni - w domu lub na wyjeździe. Każda z nich zawiera ponad 120 ilustracji do kolorowania i zajmujących łamigłówek. Książeczka została zaprojektowana zgodnie z zasadą „Weź mnie ze sobą" – dzięki poręcznemu formatowi łatwo zmieści się w torbie, kieszeni lub dziecięcym plecaczku. „Kolorowanki radosnego przedszkolaka" mają jeszcze jedną wielką zaletę. Kupując je pomagasz Fundacji Faktu opłacić rehabilitację poważnie chorych maluchów, które bardzo jej potrzebują. Cena jednej książeczki to 8,99 zł.  Znajdziesz je w kioskach i salonikach prasowych.