Kolędy Fundacji Faktu
czynią cuda!

Kup płytę, ciesz się kolędmi w wykonaniu Golec uOrkiestry, Krzysztofa Krawczyka oraz innych wspaniałych artystów i nieś pomoc podopiecznym Fundacji Faktu.

Z okazji 10-lecia Fundacji Faktu zaprzyjaźnieni z Fundacją  polscy artyści nieodpłatnie przekazali nagrane przez siebie kolędy na jubileuszowy album. Płyta już wkrótce trafi do sprzedaży. Przy wigilijnym stole będzie można posłuchać kolęd w wykonaniu Magdy Steczkowskiej, Krzysztofa Krawczyka, Piotra Kupichy oraz zespołów Enej, Golec uOrkiestra,  Perfect oraz Zespołu Pieśni i Tańca im. St. Hadyny "Śląsk". To płyta, która może czynić cuda, ponieważ dochód z jej sprzedaży zostanie przeznaczony na opłacenie rehabilitacji chorych dzieci, podopiecznych Fundacji Faktu. Pytę będzie można kupić tylko z Faktem 21 grudnia w kioskach i salonikach prasowych. Cena gazety z książką z CD "Najpiękniejsze polskie kolędy" to 9,99 zł w tym 8% VAT.