„Bajki radosnego malucha” - szukaj w Biedronce!

Książka z płytą, która bawi i niesie pomoc razem z Fundacją Faktu. Od 3 września przez 2 tygodnie, do kupienia tylko w sieci sklepów Biedronce.

Czy byłoby dzieciństwo bez radości? Solidną porcję uśmiechu i radości dla najmłodszych niesie książka z płytą CD „Bajki radosnego malucha”, która od dziś trafi do sprzedaży wyłącznie w sklepach Biedronka. To ponad 20 opowieści do czytania lub słuchania, które zabiorą dzieci do krainy wyobraźni. Księżniczka Malinka, Superbohater z łaskotkami i Czarnownica Prztyczek zamienią każdy dzień w radosną przygodę. Swojego głosu na płycie użyczyły najsympatyczniejsze gwiazdy, wśród nich Joanna Orleańska, Katarzyna Pakosińska, Anna Wendzikowska, Aleksandra Mikołajczyk i Anna Świątczak.
Jednak radość czytania i słuchania to nie wszystko, co można zyskać kupując „Bajki radosnego malucha”. Książeczka powstała w ramach wspólnego programu Fundacji Faktu i sieci sklepów Biedronka, „Codziennie bądźmy razem”. Dzięki niemu w ciągu ostatnich 6 lat wsparliśmy leczenie i rehabilitację kilkuset chorych dzieci. Tak będzie i tym razem. Dlatego warto kupić „Bajki radosnego malucha”  i pomagać z radością. To niewielki wydatek, jedynie 9,99 złotych. Książeczki z płytą szukajcie w Biedronce, od 3 września przed dwa tygodnie.